Coppa Italia

Coppa Italian välierässä riitti draamaa: Punaiset viuhuivat Romelu Lukakun osuman jälkeen

Juventus - Inter

Juventuksen ja Inter Milanin kamppailu Coppa Italiassa piti sisällään runsaasti draamaa. Ottelu päättyi lopulta 1-1 tasalukemiin Juan Cuadradon ja Romelu Lukakun maalien myötä, joten kaikki jäi auki toiseen osaotteluun.

Juventus sai peliin hyvän startin ja Angel Di Maria oli lähellä maalintekoa vain muutaman minuutin jälkeen. Argentiinalaistaiturin laukaus jäi kuitenkin puolittaiseksi ja Inter-vahti Samir Handanovic ehti vedon tielle.

Interille tarjoutui reilun puolen tunnin jälkeen loistava tilaisuus avata maalihanat, mutta Marcelo Brozovicin viimeistely-yritys jätti toivomisen varaa.

Juve jatkoi vyöryään toisen jakson alussa. Dusan Vlahovic pääsi puskemaan läheltä, mutta pallo leijaili yli vieraiden maalin.

Molemmilla oli tämän jälkeen paikkansa, mutta ensimmäinen maali syntyi vasta 83. minuutilla. Inter-puolustus haparoi ja Juan Cuadrado latoi pallon pömpeliin.

Interille tuomittiin ottelun lisäajalla rangaistuspotku Danilon käsivirheen seurauksena. Romelu Lukaku toimitti pallon varmasti verkon perukoille.

Belgialaisen maalituuletus käynnisti kentällä melkoisen torikokouksen, jonka myötä hänelle tuomittiin toinen keltainen kortti. Myös Cuadrado ja Handanovic katselivat punaista lopun tapahtumien johdosta.

1-1 tasatuloksen myötä kaikki on auki ennen Milanossa pelattavaa toista osaottelua.