Eurooppa-liiga

Erik ten Hag purki tuntojaan kovan pettymyksen jälkeen: “Meidän on opittava ratkaisemaan ottelut aikaisemmin”

Erik ten Hag

Manchester United ja Sevilla kohtasivat torstaina Old Traffordilla. Ottelu päättyi 2-2 tasalukemiin, joka jätti kaksijakoiset tunnelmat isäntäjoukkueen leiriin.

Kotijoukkue ManU lähti aloitti pelin isännän ottein ja pallo oli Sevillan maalissa jo puolen minuutin pelin jälkeen. Osuma hylättiin kuitenkin paitsiona.

United hallitsi kenttätapahtumia mielensä mukaan ja keskikenttäpelaaja Marcel Sabitzer avasi vartin kohdalla maalihanat Bruno Fernandesin esityöstä.

Vain viittä minuuttia myöhemmin itävaltalainen onnistui toistamiseen tällä kertaa Anthony Martialin syötöstä. Erik ten Hagin miehistö oli lähellä kolmatta osumaa usemapaan otteeseen, mutta toisen puoliajan loppuhetkillä kaikki muuttui.

Sevilla sai pelistä otteen Tyrell Malacian oman maalin jälkeen ja United näytti täysin lamaantuneelta. Lisäajan loppuhetkillä andalusialaiset nousivat tasoihin, kun Youssef En-Nesyri puski pallon Harry Maguiren pään kautta kotijoukkueen rysään.

Red Devils-manageri, ten Hag, purki tuntojaan pelin päätyttyä.

– Olimme epäonnekkaita joissain tilanteissa ja kärsimme loukkaantumisista. Jouduimme ottamaan Raphaël Varanen vaihtoon puoliajalla. Tämän lisäksi Lisandro Martinez kärsi vamman ja oli pakotettu tulemaan kentältä.

– Teimme vaihtoja, joiden jälkeen menetimme otteen pelistä. Meidän on opittava ratkaisemaan ottelut aikaisemmin, mutta kaikki on vielä auki ennen toista osaottelua.