Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Eurooppa-liiga

Manchester Unitedilla liuta poissaoloja – Ottelupari täysin auki

Sevilla ja ManU kohtaavat Eurooppa-liigassa.
AOP

Sevilla ja Manchester United kohtaavat tänään Eurooppa-liigan puolivälierien toisessa osaottelussa. Peliin lähdetään mielenkiintoisista lähtökohdista, sillä Old Traffordilla pelattu avausosa päättyi 2-2 tasalukemiin.

Eurooppa-liiga tarjoaa tänään huikean näytöksen, kun Sevilla ja Manchester United ottavat mittaa Sanchez Pizjuanilla. ManU oli viimeviikkoisessa kamppailussa pelillisesti maileja edellä, ennen Erik ten Hagin suorittamia pelaajavaihtoja.

United sössi totaalisesti johtonsa ja teki loppuhetkillä kaksi omaa maalia. Täysin köysissä roikkunut Sevilla nousi kuin ihmeen kaupalla takaisin taisteluun, joten jälkimmäisessä ottelussa riittää pelattavaa.

ManU:lta puuttuu varmuudelta loppukauden sivussa oleva Lisandro Martinez, niin ikään Sevilla-ottelussa loukkaantunut Raphael Varane sekä pelikiellossa oleva Bruno Fernandes.

Marcus Rashfordin, Luke Shaw’n ja Scott McTominayn pelikunnosta ei ole toistaiseksi täyttä varmuutta. Tämän lisäksi myös Tyrell Malacia ja Marcel Sabitzer ovat kärsineet vammoista.

Sevillan pelaajatilanne näyttää huomattavasti paremmalta, kun sivussa on varmuudella vain pelikiellossa oleva Gonzalo Montiel.

Unitedilla oli kaikki ratkaisun avaimet käsissään avausosassa, mutta ottelunparin voimasuhteet muuttuivat totaalisesti. Sevillalla on henkinen etu puolellaan, jonka lisäksi Unitedin terveystilanne kallistaa vaakakuppia hieman isäntien suuntaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga