Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Eurooppa-liiga

Sevilla pyyhki ManU:n nurmen pintaan: “Tekemiemme virheiden jälkeen on vaikea voittaa”

Sevilla kaatoi ManU:n kotonaan.
AOP

Manchester United kyykkäsi nololla tavalla Eurooppa-liigassa, kun Sevilla otti kotonaan selkeän 3-0 voiton. Yhteismaalit kirjattiin näin ollen espanjalaisten hyväksi 5-2. Unitedin manageri, Erik ten Hag, kertoi mietteitään jatkohaaveiden kariuduttua.

Pahasti siipirikkoisena toiseen osaotteluun lähtenyt Manchester United ei pystynyt tarjoamaan Sevillalle minkäänlaista haastetta. Lisandro Martinezin, Raphael Varanen ja Luke Shaw’n puuttuessa englantilaisten alakerta näytti erittäin huteralta.

Katastrofikaksikko Harry Maguire ja Victor Lindelöf osoittivat toilailullaan, miksi peliaika on jäänyt tällä kaudella vähiin.

Ensimmäinen maali meni täysin Maguiren ajatuskatkon piikkiin. Sevilla teki toisen maalinsa kulmapotkusta ja David de Gea lahjoitti isännille kolmannen osuman.

Red Devilsin manageri, Erik ten Hag, purki pettymystään medialle.

– Esityksemme jätti todella paljon toivomisen varaa, sillä meidän on pystyttävä parempaan. Meiltä puuttui maltti pallollisena, teimme vääriä ratkaisuja ja päästimme aikaisen maalin.

– Teimme joitakin muutoksia, mutta he tekivät maalin heti toisen jakson alussa, joka oli täysin vältettävissä. Tälläinen ei ole missään nimessä hyväksyttävää. Tekemiemme virheiden jälkeen on vaikea voittaa. Me kuitenkin voitamme ja häviämme joukkueena.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga