Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Eurooppa-liigan välierät käynnistyvät huomenna! – Lukas Hradecky joutuu hurjaan haasteeseen, José Mourinho kohtaa entisen suojattinsa

Jose Mourinho
AOP

AS Roma ja Bayer Leverkusen iskevät yhteen torstaina Eurooppa-liigan välierien toisessa otteluparissa. José Mourinho kohtaa entisen suojattinsa, Xabi Alonson, joka valmentaa tätä nykyä saksalaisjoukkuetta.

Eurooppa-liiga on edennyt välierävaiheeseen ja jäljellä on kilpailun neljä parasta joukkuetta. Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen joutuu kovan haasteen eteen torstaina, kun joukkue matkaa Stadio Olimpicolle AS Roman vieraaksi.

José Mourinhon valmentama Roma lähtee kotiotteluunsa hienoisena ennakkosuosikkina, mutta Leverkusen on näyttänyt tämän kauden aikana, ettei sitä ole syytä aliarvioida. Luvassa on myös hieno jälleennäkeminen, kun Mourinho ja Xabi Alonso kohtaavat ensimmäistä kertaa managereina.

Alonso pelasi muutaman vuoden ajan Real Madridissa Mourinhon toimiessa joukkueen käskyttäjänä. Portugalilaisluotsi ennakoi tulevaa kohtaamista keskiviikkona.

– En ole nähnyt Alonsoa moneen vuoteen, mutta meillä oli mahtava suhde. Parempi kuin pelaajan ja valmentajan välillä yleensä.

– Leverkusen on erittäin vaarallinen joukkue vastahyökkäyksissä. He odottavat tilaisuuttaan ja voitettuaan pallon he lähtevät todella nopeasti ylöspäin. Heillä on riveissään viisi tai kuusi pelaajaa, jotka voisivat kilpailla sadalla metrillä olympialaisissa.

Lähde: ESPN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga