Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Eurooppa-liiga

AS Romalle ensimmäinen kiinnitys: Lukas Hradeckyn Leverkusenille karvas tappio: “Tämä oli todella vaikea ottelu”

José Mourinho
AOP

José Mourinhon valmentama AS Roma otti ensimmäisen kiinnityksen Eurooppa-liigan finaalipaikkaan kaatamalla välierien avausosassa Bayer Leverkusenin. Mourinho kertoi tunnelmistaan 1-0 voiton jälkeen ja kiitteli pelaajiensa esitystä.

Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen pelasi ennakkoluulottomasti AS Roman vieraana, mutta taipui lopulta tappioon. Ensimmäinen osaottelu olisi voinut päätyä toisinkin, mutta Edoardo Boven reilun tunnin kohdalla viimeistelemä täysosuma riitti lopulta isännille voittoon.

Giallorossin manageri, José Mourinho, kehui joukkueensa edesottamuksia vaikeassa pelissä. Kokenut portugalilainen tietää kuitenkin, että kaikki on vielä auki ennen toista osaottelua.

– Kaikki kunnia pelaajille, Mourinho kiitteli.

– Heillä on oikeanlainen mentaliteetti ja tahtotila esiintyä parhaansa mukaan tälle yleisölle. Tunsimme kaikki jännityksen ennen pelin alkua, minä mukaanlukien, kun näimme kaikki fanit paikalla.

– Tämä oli todella vaikea ottelu. On erittäin haastavaa pelata Bayer Leverkusenia vastaan, pysyä keskittyneinä koko 90 minuutin ajan, ja tietää, että yksikin virhe voi johtaa takaiskuun. Pelaajat esiintyivät hyvin ja selvitimme ensimmäisen haasteemme.

Finaalipaikka ratkeaa ensi viikon torstaina, kun joukkueet iskevät yhteen BayArenalla.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga