Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Eurooppa-liigan mestaruus ratkeaa myöhään keskiviikkona – José Mourinho: “Emme näytä pelkoa”

José Mourinho
AOP

AS Roma ja Sevilla kohtaavat keskiviikkona Eurooppa-liigan finaalissa. Italialaisjoukkueen manageri, José Mourinho, vastasi itseensä kohdistuneeseen kritiikkiin ja pohjusti tulevaa koitosta.

Eurooppa-liigan finaali pelataan keskiviikkona Puskas Arenalla Budapestissa. Tiensä loppuotteluun selvittivät yllättäjäjoukkue AS Roma ja kilpailun kestomenestyjä, Sevilla. Puntit ovat etukäteen ajateltuna suhteellisen tasan, eikä kummallakaan joukkueella ole selkeää etua puolellaan.

Sevilla on kenties hienoinen ennakkosuosikki vietyään kilpailun nimiinsä peräti kuusi kertaa. José Mourinhon valmentamaa Romaa ei kuitenkaan kannata aliarvioida. Tuleva koitos on portugalilaisen uran kuudes eurofinaali ja hän on poistunut kentältä viisi kertaa voittajana.

Giallorossi eteni loppuotteluun kaadettuaan Bayer Leverkusenin välierissä. Jälkimmäisen ottelun esitys herätti runsaasti arvostelua. Mourinho viittasi kuitenkin kintaalla saamaansa kritiikkiin.

– Minua ei kiinnosta (muiden mielipiteet). Mitä minun pitäisi tehdä?  Tapella kaikkien (arvostelijoiden) kanssa. En voi tehdä sitä. Voin vain jatkaa ahkeraa työntekoa ja yrittää parhaani, kuten jokaisena päivänä. Niin olen oppinut tekemään.

Portugalilaisvelho kertoi myös joukkueensa mentaliteetista ennen tulevaa peliä.

– Lähdemme otteluun selkein tavoittein. Emme voi odottaa, että mitään tapahtuu itsestään. Meillä on todella vahva ryhmä, emmekä näytä pelkoa.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga