Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Sevilla jälleen mestari! – Mourinholle ensimmäinen finaalitappio Euroopan kentillä: Portugalilaisluotsi etsi erotuomarin käsiinsä stadionin parkkipaikalla

José Mourinho
AOP

Sevilla on Eurooppa-liigan mestari. Espanjalaisseura otti historiansa seitsemännen mestaruuden kaadettuaan finaalissa AS Roman. Kyseessä oli ensimmäinen finaali, jonka Jose Mourinho on ammattilaisurallaan hävinnyt.

Eurooppa-liigan finaalista muodotui melkoinen trilleri, kun ratkaisua jouduttiin hakemaan aina rangaistuspotkukilpailusta asti. Sevilla vei pilkut nimiinsä varsinaisen peliajan päätyttyä tasalukemiin, joten andalusialaiset pääsivät kohottamaan pystiä historiansa seitsemännen kerran.

Roma oli ensimmäisen puoliajan jälkeen voitossa kiinni Paulo Dybalan onnistuttua maalinteossa. Gianluca Mancini ohjasi pallon kuitenkin omaan maaliin toisella jaksolla, joten edessä oli jatkoaika, joka päättyi maalittomana.

Roman päävalmentaja, José Mourinho kävi ottelun aikana erittäin kuumana tuomariston suuntaan. Portugalialinen ruoti Anthony Taylorin tekemiä ratkaisuja pelin jälkeen kovin sanoin ja antoi brittituomarin kuulla kunniansa vielä stadionin parkkipaikalla. Omille pelaajilleen mies antoi synninpäästön.

– Totuus on se, että olemme todella surullisia. Joudumme palata kotiin lyötyinä ja väsyneinä huonosta tuomaritoiminnasta johtuen. Tämä oli upea ottelu ja mahtava finaali, jonka tuomari vaikutti espanjalaiselta.

– Saimme jokaisesta tilanteesta varoituksen, eikä Erik Lamelalle tuomittu toista keltaista ja hän teki maalin rangaistuspotkusta.

– Olen voittanut viisi titteliä Euroopassa, mutta tänään hävisin. Palaan silti kotiin ylpeämpänä kuin koskaan. Pelaajat antoivat aivan kaikkensa kauden aikana.

Lähde: The Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga