Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Liverpool ei lähde takki auki Eurooppa-liigaan: “Meidän on oltava sataprosenttisen valmiita”

Jürgen Klopp
AOP

Liverpool joutuu tyytymään tällä kaudella Eurooppa-liigan peleihin jäätyän täpärästi UCL-paikkojen ulkopuolelle. Redsin käskyttäjä, Jürgen Klopp korostaa oikean asenteen merkitystä maanosan kakkoskilpailussa.

Jürgen Kloppin valmentama Liverpool otti hurjan loppukirin viime kaudella, mutta jäi kalkkiviivoilla ulos Valioliigan neljän parhaan joukosta.

Anfieldillä ei kuunnella tällä kaudella Mestarien liigan hymniä, mutta Klopp vakuuttaa, että keskittyminen on kohdillaan, kun joukkue aloittaa Eurooppa-liigaurakkansa torstaina. Pool kohtaa ensimmäisessä pelissään itävaltalaisen LASK:n.

– Ensinnäkin meidän on oltava varmoja siitä, että osoitamme kilpailulle ja vastustajille niiden ansaitsemaa arvostusta. Pelaamme sitten kotona Anfieldillä tai vieraskentällä, on kyseessä aina massiivinen tapahtuma, Klopp tuumii 90minin mukaan.

– Kaikki on suurta Mestarien liigassa, mutta niin myös tässäkin kilpailussa. Meidän on oltava sataprosenttisen valmiita siihen.

– Pyrimme etenemään niin pitkälle kuin mahdollista. Haluaisin luonnollisesti meidän yltävän finaaliin, mutta en tiedä onko se mahdollista, sillä mukana on paljon laadukkaita joukkueita. Meidän täytyy huolehtia siitä, että pelaamisemme on mahdollisimman korkealla tasolla.

Liverpool pelasi Eurooppa-liigaa edellisen kerran vuonna 2016. Tuolloin joukkue ylsi aina finaaliin saakka.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga