Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Nations League

Brentford-kärki joutui pettymään: Debyytti Englannin paidassa jäi toistaiseksi tekemättä

Ivan Toney
AOP

Brentfordin Ivan Toney sai ensimmäistä kertaa kutsun Englannin maajoukkueen mukaan syyskuun maaotteluihin. Peliaikaa ei kuitenkaan tällä kertaa Kolmen Leijonan miehistössä irronnut.

Brentfordin päävalmentaja Thomas Frank haluaa, että Ivan Toney osoittaa luonnetta sen jälkeen, kun mies ei päässyt tekemään debyyttiään Englannin paidassa syyskuun Kansojen liiga-otteluissa.

Toney, joka ei ole päässyt edustamaan maataan toistaiseksi kutsuttiin ensimmäistä kertaa Gareth Southgaten miehistöön. Peliminuutteja ei kuitenkaan irronnut.

Hyökkääjä pudotettiin Englannin kokoonpanosta 1-0-tappiossa Italiaa vastaan, ja hän oli käyttämätön vaihtopelaaja seuraavassa 3-3-tasapelissä Saksaa vastaan Wembleyllä.

Frank yrittää kuitenkin pysyä positiivisena ja haastaa Toneyn tekemään kaikkensa saadakseen uuden mahdollisuuden maajoukkueessa.

– Ivan sai upean kokemuksen saadessaan kutsun maajoukkueen mukaan. Vaikka hän ei päässyt kentälle, se oli silti suuri hetki hänen elämässään ja iso asia. Valitettavasti hän ei saanut tällä kertaa mahdollisuutta.

– Totta kai hän halusi pelata. Minä halusin hänen pelaavan, kuten kaikki Brentfordin fanit. Mutta tämä oli Garethin päätös, ja tiedän, millaista on olla päävalmentaja.

– Ivanin tulee osoittaa luonnetta ja näyttää kuuluvansa pelaavaan kokoonpanoon. Hänellä on vahva mentaliteetti.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Nations League