Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Naisten MM-kisat 2023

Voitosta huolimatta pyyhkeitä – Englannin valmentaja ryöpytti joukkueensa esitystä: “Meiltä puuttui säälimättömyyttä”

Sarina Wiegman
AOP

Jalkapallon naisten MM-turnaus käynnistyi torstaina Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Hallitseva Euroopan mestari Englanti sai lauantaina avauspelissään vastaansa Haitin. Lioness otti kamppailusta kolme pistettä, mutta esitys jätti runsaasti toivomisen varaa.

Australiassa ja Uudessa-Seelannissa pelattavat jalkapallon naisten MM-kilpailut ovat lähteneet vauhdikkaasti liikkeelle. Lauantaina tulessa oli useita lajin huippumaita, kuten hallitseva Euroopan mestari Englanti.

Sarina Wiegmanin valmentama joukkue sai vastaansa Haitin, jolla ei ennakko-odotusten perusteella pitänyt olla mitään saumaa taistella voitosta. Englanti sai tehdä kuitenkin voittonsa eteen täyden työn ja kolme pistettä irtosivat Georgia Stanwayn onnistuttua pilkulta.

Englannin päävalmentaja, Wiegman analysoi jälkikäteen ottelun tapahtumia.

– Meiltä puuttui säälimättömyyttä. Se on helposti sanottu, mutta mitä se tarkoittaa? Kyse on pienistä asioista, kuten keskityksen ajoituksesta tai kohteesta rangaistusalueella tai maalin edessä. Olimme todella lähellä lisämaalien tekemistä, vaikka vastustaja puolusti tiukasti.

– Jatkamme työn tekemistä ja pyrimme kehittymään. Meidän olisi pitänyt pystyä liikuttamaan palloa nopeammin vähemmillä kosketuksilla. Toisella jaksolla suunnanmuutospelaamisemme oli parempaa, mutta meidän täytyy pystyä hyödyntämään maalipaikkamme jatkossa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Naisten MM-kisat 2023