Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Naisten MM-kisat 2023

Ranska voittoon F-lohkon huippuottelussa – Brasilian kiri jäi vajaaksi

Jalkapallo
Unsplash

Lauantain pelipäivän toisessa ottelussa toisistaan mittaa ottivat turnauksen suurimpiin suosikkeihin lukeutuvat Ranska ja Brasilia. Joukkueet pistivät pystyyn hienon näytöksen, joka vastasi kaikkia ennakko-odotuksia.

Ranskan ja Brasilian välinen ottelu sai vauhdikkaan startin kummankin joukkueen esittäessä vaarallisia hyökkäyksiä. Pia Sundhagen luotsaama Brasilia oli alkuhetkillä aavistuksen aktiivisempi, mutta pikkuhiljaa Ranska alkoi saada juonesta paremmin kiinni.

Eugenie Le Sommerille avautui loistopaikka Kenza Dalin keskityksestä, mutta Brasilian maalia vartioinut Leticia torjui hienosti. 17. minuutilla Le Sommerille aukesi uusi tilaisuus, eikä Lyonin tähtipelaaja erehtynyt toista kertaa.

Brasilian paras tekopaikka avauspuolikkaalla siunaantui Adriana Magalle, mutta hänen laukauksensa viuhui reilusti ohi Ranskan maalista.

Brasilia tuli toiselle jaksolle kuin uudestisyntyneenä ja paine Ranskan maalilla alkoi kasvaa. Debinha toi maansa tasoihin jäätyään täysin vapaaksi Ranskan rangaistusalueella. Osuman jälkeen voimasuhteet kallistuivat entisestään Brasilian hyväksi, mutta joukkue ei kyennyt hyödyntämään tilaisuuksiaan.

Ranska selvisi pahimmasta hyökkäysvyörystä ja pystyi nousemaan lopussa jälleen kuskin paikalle. Wendie Renard puski voittomaalin viimeisellä kymmenminuuttisella. Brasilian kiri jäi puolittaiseksi, jonka myötä Ranska nappasi pisteet lukemin 2-1.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Naisten MM-kisat 2023