Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Naisten MM-kisat 2023

Ruotsille kova päänahka – Italia kaatui näytöstyyliin

Ruotsi
Unsplash

Ruotsi ja Italia kohtasivat G-lohkossa lohkovaiheen toisella kierroksella. Runsaasti etukäteen hehkutetusta kamppailusta muodostui lopulta varsin yksipuolinen näytös Ruotsin oltua selkeästi parempi jokaisella osa-alueella.

Avausottelussaan Argentiinan kaatanut Italia aloitti ennakkoluulottomasti Ruotsia vastaan. Aktiivinen hyökkäyspelaaminen oli tuottaa tulosta heti alussa, kun Lucia Di Guglielmo pääsi kokeilemaan onneaan, mutta hänen laukauksensa kilpistyi päin vastaantullutta Ruotsin maalivahti, Zecira Musovicia.

Ruotsi pääsi paremmin mukaan hitaan alkunsa jälkeen ja hallitsi kenttätapahtumia ensimmäisen 20 minuuttisen jälkeen. Keltasinisten hyökkäysvyöry tuotti tulosta 39. minuutilla, kun Amanda Ilestedt puski maansa johtoon. Kyseessä oli  keskuspuolustajan toinen maali turnauksen aikana.

Fridolina Rolfö lisäsi Ruotsin johtoa, jonka jälkeen Stina Blackstenius onnistui vielä ennen taukoa.

Italia oli toisella jaksolla käytännössä mahdottoman tilanteen edessä jäätyään kolmen maalin tappiolle. Ilestedt puski joukkueensa neljännen osuman, joka käytännössä paketoi ottelun. Italia kadotti pelihuumorinsa totaalisesti ja Rebecka Blomqvist pääsi lisäämään saapasmaan tuskaa lisäajan loppuhetkillä.

Ruotsi nousi 5-0 voittonsa myötä kuuteen pisteeseen ja varmisti jatkopaikkansa. Neljässä pisteessä olevalla Italialla riittää vielä pelattavaa lohkon päätöskierroksen ottelussa Etelä-Afrikkaa vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Naisten MM-kisat 2023