Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Naisten MM-kisat 2023

Norja murskavoitolla jatkopeleihin: Uudelle-Seelannille kova pettymys

Norja
Unsplash

Jalkapallon naisten MM-kisojen A-lohkon viimeinen kierros pelattiin sunnuntaina. Tasaisen lohkon jatkopaikat olivat täysin auki ennen viimeisiä otteluita.

Norja aloitti MM-turnauksensa katastrofaalisella tavalla, kun Uusi-Seelanti nappasi kolme pistettä 1-0 voittonsa myötä. Toisessa pelissään Norja jäi maalittomaan tasuriin Sveitsiä vastaan, joten lajin suurmaan paikka pudotuspeleissä alkoi olla toden teolla uhattuna.

Päätöskierroksella vastaan asettui Filippiinit, joka oli kolmessa pisteessään voitettuaan Uuden-Seelannin.

Ottelun panos oli alusta lähtien selvillä ja Norja rummutti hyökkäyksiä jatkuvalla syötöllä kohti vastustajan päätyä. Avausmaali näki päivänvalon jo kuuden minuutin kohdalla, kun Sophie Haug onnistui. AS Roman pelaaja tuplasi maalisaldonsa reilun varttitunnin pelin jälkeen ja Caroline Hansen lisäsi taukolukemiksi 3-0 Norjan hyväksi.

Filippiinit ei saanut peliään käyntiin avausjaksolla, eikä pelin kuva muuttunut toisellakaan nelivitosella. Alicia Barker suti pallon omaan maaliin heti toisen puoliajan alkuhetkillä, jonka myötä Norjan etumatka kasvoi neljään maaliin. Guro Reiten vastasi maansa viidennestä ja Haug viimeisteli hattutemppunsa ottelun lopulla.

Voitto riitti Norjalle lopulta jatkopaikkaan, sillä niin ikään neljään pisteeseen yltänyt Uusi-Seelanti jäi taakse huonommasta maalierostaan johtuen. Sveitsi vei lohkon nimiinsä viidellä pisteellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Naisten MM-kisat 2023