Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Naisten MM-kisat 2023

Saksalle shokkihoitoa F-lohkon ottelussa – Jatkopaikka täysin auki

Jalkapallokenttä
Unsplash

MM-kisojen H-lohkossa nähtiin melkoinen yllätys, kun Kolumbia yllätti turnauksen suurimpiin voittajasuosikkeihin lukeutuvan Saksan. Näin ollen kaksinkertaisen maailmanmestarin jatkopaikka on kaikkea muuta kuin varma.

Kolumbia järjesti yhden käynnissä olevien MM-kisojen suurimmista pommeista, kun joukkue kaatoi Saksan lukemin 2-1.

Ottelu lähti liikkeelle tasaisissa merkeissä Saksan pitäessä enemmän palloa. Kolumbia ei suostunut kuitenkaan pelkästään vetäytymään, vaan hyökkäsi aina tilaisuuden nopeasti vastaan. Saksa vastasi avausnelivitosen parhaimmista tekopaikoista, mutta tauolle siirryttiin 0-0 lukemissa.

Toinen puoliaika sai räjähtävän startin, kun Kolumbian Linda Caicedo avasi maalihanat Jorelyn Carabalin syötöstä. Osuma oli kylmä suihku peliä hallinneen Saksan niskaan, joka oli pakotettu nostamaan riskitasoaan.

Saksa haki vimmatusti tasoitusta, mutta ei tuntunut millään löytävän keinoja rikkoa Kolumbian puolustusmuotoa. Joukkue nousi kuitenkin rinnalle lopussa, kun Alexandra Popp onnistui rangaistuspotkusta.

Ottelu näytti olevan päättymässä pistejakoon, mutta Kolumbia iski vielä kertaalleen. Manuela Vanegas puski upeasti maansa johtoon lisäajan seitsemännellä minuutilla.

Saksalle ei jäänyt enää aikaa käynnistää kunnon kiriä, joten joukkueella riittää panosta lohkon päätöskierroksella.

Kolumbia on tällä hetkellä lohkon kärjessä kuudella pisteellään. Kolmessa pisteessä oleva Saksa pitää lohkon toista sijaa hallussaan maalieron turvin ennen Marokkoa. Saksa kohtaa päätöskierroksella jumbosijalla olevan Etelä-Korean.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Naisten MM-kisat 2023