Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Naisten MM-kisat 2023

Espanjalle todellinen kylvetys! – Japani mätti taululle rumat lukemat

Japanin kannattajat juhlivat voittoa.
AOP

Japani vastasi jalkapallon naisten MM-turnauksen suurimmasta yllätyksestä höykyttämällä Espanjaa tylyin 4-0 lukemin. Japani vei voiton myötä lohkovoiton nimiinsä. Espanja etenee niin ikään seuraavalle kierrokselle tappiosta huolimatta.

Australian ja Uuden-Seelannin C-lohkon kärkikamppailussa kohtasivat Japani ja Espanja. Kamppailusta muodostui varsin yksipuolinen näytös Japanin jyrättyä selkeään 4-0 voittoon.

Espanja, jota on pidetty jopa turnauksen voittajasuosikkina, ei saanut missään vaiheessa peliään kunnolla käyntiin. Japani aloitti kamppailun terävästi ja pallo oli ensimmäistä kertaa maalissa 12. minuutilla, kun Hinata Miyazawa onnistui Jun Endon syötöstä.

Riko Ueki vastasi Japanin seuraavasta osumasta vajaan puolen tunnin kohdalla ja Miyazawa viimeisteli pelin toisensa vielä ennen taukovihellystä. Espanja vei ensimmäisellä puoliajalla pallonhallinan reilusti nimiinsä, muttei pystynyt hyödyntämään mahdollisuuksiaan. Japani laukoi avausjaksolla kolmesti ja teki jokaisella yrityksellään maalin.

Sama kaava jatkui toisella jaksolla Espanjan hallitessa pelivälinettä Japanin puolustusmuodon ulkopuolella. Mina Tanaka naulasi viimeisen naulan Espanjan arkkuun 82. peliminuutilla, jonka myötä Japani jatkaa lohkovoittajana jatkoon voitettuaan kaikki kolme peliään.

Espanja etenee niin ikään seuraavalle kierrokselle, mutta tappio jätti paljon mietittävää joukkueen iskukyvystä kovia maita vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Naisten MM-kisat 2023