Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Naisten MM-kisat 2023

Tanska jyräsi jatkoon kolmantena Pohjoismaana – Haitin matka päättyi alkulohkoon

Haiti - Tanska
AOP

Tanska eteni kolmantena Pohjoismaana Australian ja Uuden-Seelannin pudotuspelivaiheeseen. Juutit kaatoivat lohkovaiheen päätöskierroksella Haitin vakuuttavan esityksen jälkeen lukemin 2-0.

D-lohkon jatkajat ovat selvillä. Tiistaina pelatun lohkovaiheen toisessa pelissä kohtasivat Haiti ja Tanska. Haitilla oli allaan niukat tappiot sekä Englantia, että Kiinaa vastaan, joten joukkueen pistesarake näytti nollaa.

Tanska puolestaan kärsi avauspelissään tappion Englannille ja kaatoi toisella kierroksella Kiinan. Lars Sondergaardin suojatit olivat näin ollen jatkopaikassa kiinni kolmella pisteellään. Englanti kaatoi odotusten mukaisesti Kiinan, joten Tanskalla oli mahdollisuus varmistaa voitolla paikkansa seuraavalla kierroksella.

Peli lähti liikkeelle Tanskan hallinnalla ja pallo oli Haitin maalissa jo neljän peliminuutin jälkeen. Simone Boye Sorensenin osuma liputettiin kuitenkin paitsioksi. Hyökkäysvyöry toi tulosta hetkeä myöhemmin, kun Pernille Harder onnistui rangaistuspotkusta.

Haiti pysyi pääosin omalla alueella pystyen kuitenkin uhkaamaan Tanskan puolustusta terävillä vastahyökkäyksillä.

Toisella jaksolla Tanska lisäsi kierroksia ja hallitsi peliä entistä selkeämmin. Haiti ei saanut missään vaiheessa kunnollista kiriä aikaiseksi ja Sanne Troelsgaard niittasi pelin loppulukemat lisäajalla. Tanska varmisti näin ollen paikkansa pudotuspeleissä 2-0 voittonsa myötä. Haitin matka päättyi alkulohkoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Naisten MM-kisat 2023