Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Naisten MM-kisat 2023

Jälleen yksi suosikki laulukuoroon: Ruotsi kaatoi USA:n dramaattisten vaiheiden jälkeen

Ruotsi - USA
AOP

Ruotsi ja USA kohtasivat sunnuntain jälkimmäisesssä neljännesvälieräottelussa. Pelistä muodostui todella tasaväkinen kamppailu, joka ratkesi vasta rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Suurissa vaikeuksissa MM-turnauksen aikana ollut USA jäi lohkonsa toiseksi, joka tarkoitti, että maan ensimmäinen pudotuspelivastustaja arvottiin lohkovoittajien joukosta. Vastaan asettunut Ruotsi osoittautui lopulta liian kovaksi haasteeksi keltapaitojen edettyä jatkoon pienten marginaalien ottelussa.

Yhdysvallat oli odotetusti kamppailun hallitsevampi osapuoli ja joukkue pakotti Ruotsin puolustuskannalle alkuminuuteista lähtien. Ensimmäisen puoliajan paras tilaisuus tarjoutui Lindsey Horanille, jonka pusku pysähtyi poikkipuuhun.

Ruotsi oli toisella nelivitosella paremmin mukana, mutta parhaimmille tekopaikoille pääseminen tuotti tuskaa. Tuttuun tapaan Ruotsin maalia vartioinut Zecira Musovic esti Horanin yrityksen upealla torjunnallaan. USA:lle tarjottiin voiton avaimia vielä aivan pelin lopussa, mutta Musovic pelasti joukkueensa venymällä Alex Morganin puskun tielle.

Varsinainen peliaika päättyi näin ollen maalittomana, eikä ratkaisua syntynyt jatkoajallakaan. Ruotsi vei seuranneen rangaistuspotkukilpailun nimiinsä, jonka myötä länsinaapuri pääsi juhlimaan arvokasta jatkopaikkaa.

USA:n jäämistä ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle voidaan pitää lähestulkoon katastrofina, mutta totuuden nimissä on sanottava, että joukkuen laatu huomioiden, sen pelaaminen ei vakuuttanut missään vaiheessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Naisten MM-kisat 2023