Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Naisten MM-kisat 2023

Australian huikea lento sai jatkoa – Tanskan MM-urakalle tyly päätös

Austalia - Tanska
AOP

Australia ja Tanska kohtasivat maanantain jälkimmäisessä neljännesvälieräottelussa. Kisojen emäntämaa pystyi tekemään Tanskan olon tukalaksi ja punapaidoilla oli suuria ongelmia vastustajan puolustusmuurin murtamisessa. Ottelu pelattiin yli 75 000 tuhannen kannattajan edessä.

Vastoin kaikkia ennakko-odotuksia pudotuspeleihin edennyt Australia joutui ensimmäiseen todelliseen testiin, kun vastaan asettui vahvasti alkulohkon aikana pelannut Tanska. Punaisessa peliasussa pelannut Pohjoismaa hallitsi kenttätapahtumia avausjaksolla, mutta Australia aloitti maalinteon vajaan puolen tunnin kohdalla.

Mary Fowler tarjoili täydellisen läpisyötön paitsion rajamailla odottaneelle Caitlin Foordille, joka karkasi läpiajoon. Hyökkääjän kylmänviileä sijoitus painui Tanskan maalin takanurkkaan.

Tanska nosti tämän jälkeen prässiään, mutta ei päässyt murtautumaan parhaalle maalintekosektorille.

Ottelun kuva säilyi muuttumattomana toisella puoliajalla. Tanska jatkoi syöttömyllyään, mutta keinot Australian puolustusmuodon rikkomiseksi olivat vähissä. Australia pelasi järkevästi johtoasemassa ja kyttäsi riiston paikkoja keskialueella.

Taktiikka tuotti tulosta, kun Hayley Raso pääsi niittaamaan maansa kahden maalin johtoon. Tanskan tehtävä osoittautui tämän jälkeen mahdottomaksi, eikä joukkue kyennyt enää nousemaan taisteluun voitosta.

Australian tehokkuus ratkaisi pelin ja toi ansaitun paikan jatkossa. Tanskan putoamisen myötä Ruotsi on ainoa mukana oleva Pohjoismaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Naisten MM-kisat 2023