Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Naisten MM-kisat 2023

Espanja finaaliin dramaattisen lopun jälkeen! – Ruotsin kultahaaveille tyly päätös

Espanja kaatoi Ruotsin.
AOP

Ruotsin finaalipaikka jalkapallon naisten MM-kisoissa jäi haaveeksi. Länsinaapuri taipui tehokkaan Espanjan käsittelyssä, joka eteni loppuotteluun viime hetkien osuman myötä. Tappio oli luonnollisesti hyvin pelissä mukana olleelle Ruotsille valtaisa pettymys.

Jorge Vildan valmentama Espanja aloitti vahvasti ja hätyytteli Ruotsin maalia ensimmäisen kerran vajaan vartin kohdalla. Jenifer Hermoso jakoi hienon poikittaissyötön ja Olga Carmono Garcia pääsi tälläämään sydämensä kyllyydestä. Puolustajan laukaus painui kuitenkin tolpan väärälle puolelle.

Ruotsi oli alkuhetkillä hieman passiiviinen, mutta pääsi jakson lopulla paremmin mukaan. Fridolina Rolfölle avautui loistava maalintekopaikka, mutta Espanjan tolppien välissä seisonut Catarina Coll torjui helposti tähtihyökkääjän pehmeän laukauksen.

Toinen jakso sujui tasaisemmissa merkeissä Espanjan pystyessä luomaan vaarallisemmat tekopaikat. Etenkin vaihdosta kentälle tullut Salma Paralluelo loi jatkuvasti uhkaa Ruotsin maalille.

Ottelun maalit syntyivät viimeisen 20 minuuttisen aikana. Hermoso lähetti keskityksen Ruotsin rangaistusalueelle ja Paralluelo pääsi lataamaan jälkitilanteesta maansa johtoon.

Ruotsi ei kuitenkaan luovuttanut, vaan tuli tasoihin hetkeä myöhemmin Rebecka Blomqvistin toimesta. Lina Hurtig jatkoi päällään täysin vapaana odottaneelle Blomqvistille, jolla oli helppo työ latoa pallo verkkoon.

Peli näytti olevan menossa jatkoajalle, mutta Espanja osui vielä kertaalleen. Lyhyt kulmapotku tuotti tulosta, kun Carmono Garcia pääsi laukomaan rangaitusalueen rajalta. Loistavaa turnausta pelaava Zecira Musovic voi ottaa takaiskumaalin osittain piikkiinsä, sillä keskelle suuntautunut laukaus painui turhan helposti verkon perukoille.

Espanja jatkaa finaaliin, jonka vastustaja selviää huomenna pelattavasta Australian ja Englannin välisestä välieräottelusta. Ruotsin on tyytyminen pronssiotteluun.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Naisten MM-kisat 2023