Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-karsinnat

Englanti voittoon upean esityksen jälkeen – Italian asema kävi tukalaksi

Harry Kane
AOP

Englanti ja Italia iskivät yhteen Wembleyllä EM-karsintojen tiistain huippuottelussa. Englanti sai hieman hyvitystä samalla stadionilla pelatulle edellisten EM-kisojen finaalitappiolleen.

Englanti aloitti pelin kotiyleisönsä edessä isännän ottein pakottaen pelin painopisteen kohti Italian päätyä. Kolme Leijonaa dominoi keskikenttää, eikä sinipaitainen vierasjoukkue päässyt omistaan ulos.

Italia vastasi kuitenkin pelin avausmaalista onnistuttuaan käytännössä ensimmäisestä hyökkäyksestään. Giovanni Di Lorenzo lähetti kovan keskityksen maalille ja Gianluca Scamacca tykitti pelivälineen verkon perukoille. Luciano Spallettin luotsaama Italia sai avausmaalistaan lisää uskoa ja pystyi kääntämään pelin kulun.

Englanti näytti takaiskumaalin jälkeen aavistuksen lamaantuneelta, mutta onnistui kokoamaan itsensä kotiyleisön kannustamana. Huikealla pelipäällä ollut Jude Bellingham kaadettiin rangaistuspotkun arvoisesti ja Harry Kane laukoi pilkulta pelin tasoihin reilun puolen tunnin kohdalla.

Toisella jaksolla ottelun tempo putosi huomattavasti ja kipeästi pisteiden tarpeessa ollut Italia alkoi väsyä.

Marcus Rashford vei upean hyökkäyksen jälkeen kotijoukkueen 2-1 johtoon. Italia ei saanut käynnistettyä kunnon kiriä Englannin hallitessa tapahtumia. Kane karkasi läpiajoon 77. minuutilla ja viimeisteli joukkueensa kolmannen maalin.

Englannille näin ollen ansaitut kolme pistettä. Italian asema lohkossa kävi tappion myötä todella tukalaksi, sillä hallitseva Euroopan mestari on lohkon kolmantena kolme pistettä toisena olevaa Ukrainaa perässä. Englanti on kärjessä kuudellatoista pisteellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-karsinnat