Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-karsinnat

Englanti hyytyi tasuriin lilliputin vieraana – “Olemme oppineet paljon näistä kahdesta ottelusta”

Gareth Southgate
AOP

Englanti joutui tyytymään tasapeliin EM-karsintalohkonsa päättäneessä ottelussa Maltaa vastaan. Vaikka peli ei todellakaan sujunut Englannin käsikirjoituksen mukaan, löysi päävalmentaja Gareth Southgate marraskuun otteluista paljon positiivista.

EM-kisalippunsa hyvissä ajoissa varmistanut Englanti joutui tyytymään Skopjessa 1-1 tasapeliin Pohjois-Makedoniaa vastaan. Kolme Leijonaa ei pystynyt juurikaan nostamaan tasoaan perjantaina pelatusta Malta ottelusta, josta irtosi 2-0 voitto.

– Mielestäni molemmissa otteluissa pystyimme tarkastelemaan eri pelaajia samalla kun haimme voittoa, Englannin päävalmentaja Gareth Southgate kertoi BBC:lle.

– Normaalisti sitä odottaa maaliskuuhun asti (uusien pelaajien näkemistä). Olemme oppineet aika paljon näistä kahdesta ottelusta, joka on meille suuri etu.

Pohjois-Makedonia siirtyi maanantain kamppailussa johtoon ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä, kun joukkueelle tuomittiin hieman kyseenalainen rangaistuspotku Rico Lewisin rikkeen jälkeen. Jordan Pickford torjui Enis Bardhin yrityksen, mutta tämä pääsi iskemään paluupallon verkon perukoille.

Englanti tuli tasoihin hieman ennen tunnin täyttymistä. Janis Atanasov puski Phil Fodenin antaman kulmapotkun omaan maaliin Harry Kanen ahdistamana. Tasapelipiste oli Englannille tärkeä, sillä sen myötä maa varmisti paikkansa ykköskorissa tulevissa EM-lohkoarvonnoissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-karsinnat