Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-karsinnat

Italian leirissä helpottuneet tunnelmat – “Nyt oikea työ voi alkaa”

Luciano Spalletti
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Italia selvitti tiensä Saksassa ensi kesänä pelattavaan EM-lopputurnaukseen. Azzurrin päävalmentajan vastuun hiljattain perinyt Luciano Spalletti kertoo, että nyt oikea työ vasta alkaa.

Italia oli vaikeassa tilanteessa omassa karsintalohkossaan ennen viimeisiä kierroksia. Englannille kärsitty ruma 1-3 tappio sysäsi Azzurrin kuilun partaalle ja saapasmaassa pelättiin jo toisen peräkkäisen lopputurnauksen ulkopuolelle jäämistä.

Lopulta Luciano Spallettin ryhmä kuitenkin onnistui minimitavoitteessaan eli kisapaikan varmistamisessa. Helpolla se ei kuitenkaan tullut, sillä Ukraina laittoi Italian päätöskierroksella erittäin tiukoille.

Roberto Mancinin jälkeen Italian maajoukkueen päävalmentajan vastuun ottanut Luciano Spalletti kertoi mietteitään Ukraina-pelin jälkeen.

– Mediassa on puhuttu paljon pelosta ja heti astuttuani tehtävään tämän pelin tärkeyttä korostettiin. Ottaen huomioon, mitä aiemmissa muiden kilpailujen karsinnoissa on tapahtunut, meidän oli yksinkertaisesti selvitettävä tiemme kisoihin.

– On selvää, ettei pelaaminen ole helppoa, sillä paine on jatkuvasti läsnä. Ei ole myöskään helppoa tulla uuteen tehtävään ja tehdä heti oikeita valintoja. Olen oppinut joitain asioita vasta matkan varrella.

– Nyt oikea työ voi alkaa. Kun otin tämän tehtävän vastaan, tiesin, että kisoihin selviytyminen oli velvollisuus.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-karsinnat