Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-karsinnat

Roberto Martinez ylistää Portugalin talismaania: “Hän on valmentajan unelma!”

Bruno Fernandes
AOP

Portugali jatkoi huimaa virettään EM-karsinnoissa murskaamalla Bosnia-Hertsegovinan tylyin 5-0 lukemin. Ottelun suurin sankari oli kaksi maalia iskenyt Cristiano Ronaldo, mutta lusitaanien päävalmentaja, Roberto Martinez korosti niin ikään maalinteossa onnistuneen Bruno Fernandesin merkitystä.

Portugali on ollut EM-karsintojen toistaiseksi vakuuttavin joukkue. Pettymykseen päättyneiden Qatarin MM-kilpailujen jälkeen Roberto Martinezin alaisuuteen siirtynyt lusitaanipoppoo on voittanut kaikki kahdeksan karsintaotteluaan murskaavalla maalierolla 32-2.

Joukkueen keihäänkärkenä on ollut ikinuori Cristiano Ronaldo, joka on karsintojen maalipörssin toisena yhdeksällä osumallaan. Ronaldo oli jälleen liekeissä sunnuntaina tehden kaksi maalia, kun Portugali murskasi Bosnia-Hertsegovinan lukemin 5-0. Martinez nosti pelin jälkeen kuitenkin esiin joukkueen toisen tähden.

Bruno Fernandes on todellinen ammattilainen, pelaaja, jolla on seitsemän syöttöpistettä. Hän on erittäin älykäs ja tukee joukkuetovereidensa ominaisuuksia. Hän antaa meille paljon taktista joustavuutta, Martinez kertoi.

– Hän on valmentajan unelma! Hänen suoritustasonsa on erittäin korkealla ja hän lukee peliä taitavasti. Hän on sopeutunut moneen erilaiseen rooliin ja hän tuo pelaamiseemme rakennetta sekä tasapainoa. Hän on meille avainpelaaja.

Lähde: Sport Witness

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-karsinnat