Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Brighton vakuuttavaan voittoon Ajaxin kotinurmella – Espanjalaistähti loisti jälleen: “Odotan aina enemmän ja enemmän”

Ansu Fati
AOP

Brighton haki arvokkaan vierasvoiton Eurooppa-liigassa, kun Ajax kaatui kotikentällään lukemin 2-0. Yksi Lokkien suurimmista sankareista oli Ansu Fati. Englantilaisjoukkueen manageri, Roberto De Zerbi kommentoi pelin jälkeen espanjalaisen edesottamuksia.

Ensimmäistä kertaa historiansa aikana Eurooppa-liigaa pelaava Brighton otti torstaina toisen peräkkäisen voittonsa kilpailussa. Joukkue kaatoi edellisellä kierroksella Ajaxin kotikentällään numeroin 2-0 ja kaava toistui Amsterdamissa pelin päättyessä jälleen englantilaisten kahden maalin voittoon.

Pelin ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä Ajaxin ollessa lievästi hallitsevampi osapuoli. Hollantilaiset eivät kuitenkaan pystyneet hyödyntämään tilaisuuksiaan ja vieraiden Ansu Fati vastasi avausjakson ainokaisesta.

Ottelu jatkui erittäin tasaisena myös toisella puolikkaalla, mutta Brighton oli jälleen terävämpi omissa maalipaikoissaan. Simon Adingra viimeisteli ottelun loppulukemat avausmaalin tehneet Fatin esityöstä.

FC Barcelonasta lainalla oleva Fati on löytämässä rytminsä Seagullsin paidassa ja miehen peli kulkee tällä hetkellä ihailtavalla tavalla. Brighton-luotsi, Roberto De Zerbi löysi espanjalaisen otteista kuitenkin myös parannettavaa.

– Odotan aina enemmän ja enemmän, De Zerbi tuumi Fabrizio Romanon Daily Briefing-alustan mukaan.

– Ansu pelasi todella hyvin, mutta toisen maalin jälkeen hänellä oli enemmänkin tilaisuuksia. Hänen täytyy jatkaa kehittymistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga