Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Romalle kova pettymys: Mourinho ryöpytti pelaajaansa julkisesti!

Jose Mourinho, päävalmentaja, AS Roma.
AOP

José Mourinhon käskyttämä AS Roma joutui pettymään Eurooppa-liigassa torstaina, kun sveitsiläisseura Geneve FC onnistui haalimaan kotistadionillaan arvokkaan tasapelipisteen. Mourinho kritisoi ottelun jälkeen suojattiensa asennetta toisella puoliajalla.

Edellisellä kierroksella kirvelevän tappion Slava Prahalle kärsineelle AS Romalle tarjoutui mahdollisuus palata voittokantaan torstaina, kun vastaan asettui Geneve FC.

Hyvässä maalivireessä viime aikoina ollut Romelu Lukaku vei vieraat johtoon reilun parinkymmenen minuutin kohdalla, mutta Geneve tuli peliin mukaan toisella jaksolla Chris Bedian maalilla.

Ottelu päättyi lopulta 1-1 lukemiin, joka oli kova pettymys José Mourinhon ryhmälle. Portugalilaisvalmentaja sätti omiaan kovin sanoin ja kritisoi erityisesti Houssem Aouarin esitystä.

– Meillä oli hyviä mahdollisuuksia, mutta toisen puoliajan alussa nähdyt tapahtumat ovat toistuneet liian usein. On sääli, ettei pukuhuoneessa ole kameraa, sillä painotan aina puoliajalla, että tappioasemassa oleva kotijoukkue tulee taistellen toiselle jaksolle. Tämä on luonnollinen reaktio ja jotain, jota odotamme, Mourinho kommentoi Daily Mirrorin mukaan.

– Siitä huolimatta asenteemme oli jälleen kerran pinnallinen, emmekä osanneet tulkita ottelun luonnetta oikein. Joukkueessa oli pelaajia, jotka hukkasivat tilaisuuden todistaa kykynsä, kuten Aouar.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga