FA Cup

Asiantuntijalta kovaa puhetta ManU-hankinnasta: “Minä olisin raivoissani hänen kanssaan”

Rasmus Hojlund, Manchester United.

Manchester United jatkaa FA Cupin seuraavalle kierrokselle kaadettuaan Wigan Athleticin maanantaina 2-0 numeroin. ManU hukkasi ottelun aikana tukun laadukkaita maalintekopaikkoja, jonka myötä asiantuntija Roy Keane otti etenkin Rasmus Hojlundin hampaisiinsa.

Manchester Unitedin ja Wiganin välisessä FA Cupin ottelussa oli vain yksi ennakkosuosi. United toimi kamppailun vierasjoukkueena, mutta piskuinen kotijoukkue ei pystynyt aiheuttamaan yllätystä.

ManU loi alusta lähtien paikkoja liukuhihnalta, mutta viimeistely jätti toivomisen varaa. Diogo Dalot rikkoi kuparisen 22. minuutilla lauottuaan joukkueensa johtoon Marcus Rashfordin esityöstä. Bruno Fernandes latoi loppulukemat toisella puoliajalla rangaistuspotkusta, mutta vieraiden esitys ei tehnyt 2-0 voitosta huolimatta asiantuntija Roy Keaneen.

Entinen United-kippari oli pettynyt etenkin Rasmus Hojlundin otteisiin. Nuori tanskalainen hukkasi muutaman ison tilaisuuden.

– Minä olisin raivoissani hänen kanssaan. He (United) ovat ottaneet Valioliigasta tutut tavat käyttöön, eivätkä ole riittävän kliinisiä, Keane sauhusi Eurosportin mukaan.

– Hyökkääjän kohdalla voimme puhua epäonnesta, mutta nuo olivat loistavia tilaisuuksia, joten hänen tulisi vain laittaa pallo verkkoon ja lopettaa kaikki ylimääräinen, irlantilainen päätti.