Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

West Ham laulukuoroon FA Cupista – Moyesilta täyslaidallinen: “Minusta se on aika naurettavaa”

David Moyes
AOP

David Moyesin luotsaama West Ham koki karun pudotuksen maan pinnalle, kun piskuinen Bristol City osoittautui paremmaksi FA Cupissa. Hammers-manageri David Moyesin mielestä VAR:in puuttuminen vaikutti ottelun lopputulokseen merkittävästi.

West Hamin matka FA Cupissa tuli päätökseensä tiistaina, kun Bristol City otti maistuvan 1-0 voiton kotiareenallaan. Joukkueet olivat päätyneet 1-1 tasapeliin Lontoon olympiastadionilla pelatussa ensimmäisessä osaottelussa, joten Bristol marssii yhteistuloksen myötä seuraavalle kierrokselle.

Tommy Conway iski joukkueensa ainokaisen vain kolmen peliminuutin kohdalla, eikä West Ham kyennyt nousemaan missään vaiheessa rinnalle. Vieraiden urakkaa vaikeutti merkittävästi Said Benrahman toisella puoliajalla saama ulosajo.

Benrahma kosti itseensä kohdistuneen rikkeen, mutta suora punainen oli silti David Moyesin mukaan liian ankara tuomio. Moyes manasi myös VAR:n puuttumista. FA:n mukaan VAR:ia voidaan käyttää vain valioliigastadioneilla, joten se ei ollut käytössä Championshipissä pelaavan Bristolin kotiottelussa.

– On uskomatonta, että tätä kutsutaan maailman parhaaksi cup-kilpailuksi, mutta silti meillä on yhtenä viikkona VAR ja toisena ei. Minusta se on aika naurettavaa, Moyes pauhasi Daily Mirrorin mukaan.

– Kaikki seurat eivät ole samalla tasolla. Jos meillä ei ole VAR:ia, sitä ei pitäisi olla turnauksessa lainkaan. Jos se on käytössä, se pitää olla kaikkialla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup