Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Coppa Italia

Rooman derbyssä läikkyi toden teolla! – Lazion voitossa kolme punaista korttia

Mattia Zaccagni, Lazio.
AOP

Coppa Italian puolivälierävaiheessa nähtiin keskiviikkona jännittävä kamppailu, kun paikallisvastustajat AS Roma ja Lazio iskivät yhteen. Tunnepitoinen ottelu päättyi lopulta kotijoukkue Lazion juhliin.

Stadio Olimpicolla pelattiin keskiviikkona lämminverinen ottelu, kun Lazio ja AS Roma ottivat toisistaan mittaa. Tapahtumarikas mittelö piti sisällään laajoja tunneskaaloja, eikä ylilyönneiltäkään vältytty.

Ottelun avausjakso oli tasaista vääntöä, mutta kumpikaan joukkue ei onnistunut rikkomaan kuparista.

Lazio aloitti toisen puoliajan vahvasti ja pystyi rakentelemaan useita läheltä piti-tilanteita. Sinipaitainen isäntäjoukkue onnistui lopulta avaamaan maalihanat 51. minuutilla, kun pallo vietiin pilkulle Roma-puolustuksen rikkeen seurauksena. Mattia Zaggagni otti vetovastuun ja toimitti pallon varmasti verkon perukoille.

Laziolla oli tämän jälkeen hyviä aihiota, mutta joukkue ei onnistunut lisäämään johtoaan. Roma sai lopussa painetta isäntien maalille. José Mourinhon suojattien paras tilaisuus tarjoutui Romelu Lukakulle, mutta hänen saksipotkuyrityksensä päätyi kuitenkin niukasti Lazio-maalin riman yli.

Tunteet kävivät kuumana ja lisäajalla nähtiin peräti kolme punaista korttia. Lazion Pedro ja Roman Sardar Azmoun sekä Gianluca Mancini palkittiin ulosajoilla.

Lazio jatkaa näin ollen Italian Cupin seuraavalle kierrokselle 1-0 voittonsa turvin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Coppa Italia