Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Coppa Italia

AS Roma voittoon Coppa Italiassa vaikeuksien jälkeen: “Jos meidän tarvitsee peluuttaa Lukakua topparina…”

Jose Mourinho, päävalmentaja AS Roma.
AOP

Coppa Italiassa nähtiin keskiviikkona dramaattinen ottelu, jossa kohtasivat AS Roma ja Cremonese. Giallorossin valmentaja José Mourinho puhui lehdistölle pelin jälkeen ja kertoi olevansa valmis tekemään mitä vain voiton eteen.

AS Roma jatkaa Italian Cupin, eli Coppa Italian puolivälieriin. Ikuisen kaupungin joukkue joutui koville Cremonesea vastaan keskiviikkona, mutta onnistui raapimaan lopulta arvokkaan 2-1 voiton.

Stadio Olimpicolla pelattu kamppailu lähti liikkeelle vauhdikkaissa merkeissä, mutta avausmaalin syntymistä saatiin odottaa aina 37. minuutille asti. Frank Tsadjout vei Cremonesen johtoon Paolo Chiglionen esityöstä.

Roma pääsi lopulta kuitenkin juhlimaan, kun ensin Romelu Lukaku toi isännät tasoihin 77. minuutilla. Paulo Dybala niittasi Roman voittomaalin viimeisellä viisiminuuttisella rangaistuspotkusta.

Roma pelasi pitkiä jaksoja käytännössä vain kahdella puolustajalla hakiessaan aggressiivisesti tasoitusta. Joukkueen päävalmentaja José Mourinho kertoi, että loukkaantumisista kärsivä joukkue tulee kääntämään kaikki kivet voiton eteen.

– En tiedä, miten tulemme jatkamaan. Meillä on sunnuntaina edessämme erittäin tärkeä ottelu. Jos meidän tarvitsee peluuttaa Lukakua topparina, niin sitten hän pelaa siellä, Mourinho kertoi Daily Expressin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Coppa Italia