Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Espanjan Super Cup

Real Madrid marssi Super Copan finaaliin kahdeksan maalin trillerissä! – Simeone: “Otan tästä kaiken vastuun”

Diego Simeone
AOP

Real Madrid ja Atletico Madrid järjestivät todelliset maalitalkoot Espanjan Super Cupin välierässä. Ratkaisua jouduttiin hakemaan aina jatkoajalta, jonka jälkeen Real vei pelin nimiinsä lukemin 5-3.

Saudi-Arabian Ryadissa pelattu Real Madridin ja Atletico Madridin välinen kamppailu käynnistyi sähköisesti.

Pallo oli Realin maalissa jo kuuden peliminuutin jälkeen, kun Mario Hermoso rikkoi kuparisen. Real nousi kuitenkin nopeasti rinnalle Antonio Rüdigerin osumalla. Ferland Mendy vei Carlo Ancelottin miehistöön edelle, mutta huikaisevassa vireessä viime aikoina ollut Antoine Griezmann tasoitti ennen puoliaikaa.

Toisella jaksolla nähtiin kaksi osumaa, kun Rüdigerin oma maali vei Atleticon 3-2 johtoon. Kokenut Daniel Carvajal tasoitti viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Edessä oli jatkoaika, jonka aikana ennakkosuosikkina peliin lähtenyt Real todisti laatunsa. Joselu ja Brahim Diaz käyttivät tilaisuutensa, jonka myötä valkopaidat etenevät Super Cupin finaaliin.

Atleticon manageri Diego Simeone myönsi ottelun jälkeen viiden päästetyn maalin olevan liikaa.

– Olimme ehkä vahvempia, mutta meidän täytyy löytää keinot kehittyä. Tilanne on sama, kuten silloin, kun saavuin seuraan. Joukkue teki paljon maaleja, muttei puolustanut hyvin. Otan tästä kaiken vastuun, Simeone kertoi Football Espanan mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Espanjan Super Cup