Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Saudi Pro League

Lähde: Karim Benzema jätetty ulos Al-Ittihadin harjoituskiertueelta!

Karim Benzema, Al-Ittihad.
AOP

Karim Benzeman shokkisiirto Al-Ittihadiin sai valtavasti mediahuomiota viime kesänä. Ranskalaisen ura lähti hyvin käyntiin Saudi-Arabiassa, mutta nyt miehen tilanne vaikuttaa ajautuneen umpikujaan.

Karim Benzema, joka ehti voittaa neljäntoista Real Madridissa viettämänsä vuoden aikana neljä Espanjan mestaruutta ja viisi Mestarien liigaa, päätti olla jatkamatta sopimustaan Los Blancosin kanssa.

Ranskalainen siirtyi entisen joukkuetoverinsa Cristiano Ronaldon jalanjäljissä Saudi-Arabian liigaan monen muun supertähden tavoin. Benzeman siirtyminen Al-Ittihadiin oli ehkä Neymarin Al-Hilal-diilin ohella kesän näkyvin siirto. Saudi Pro League teki kaksi todellista kaappausta poskettomilla sopimuksilla.

Benzema aloitti hyvin uudessa seurassaan ja on mättänyt 15 liigaotteluun 9 maalia ja viisi maalisyöttöä. Viime aikoina ongelmia on kuitenkin alkanut ilmaantua.

Lähteet kertovat, että Benzema ei saapunut joukkueen mukaan ennen Al-Ittihadin pre-season harjoitusleiriä, ja sen seurauksena hänet on jätetty kokonaan pois kiertueelta. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Benzeman kerrotaan kadonneen, sillä 36-vuotiaan raportoitiin aikaisemmin jättäneen ilmoittautumatta työnantajalleen Al-Taita vastaan pelatun ottelun alla.

Al-Ittihadin managerille Marcelo Gallardolle ei ole jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin jättää tähtihyökkääjänsä pois harjoituskiertueelta, kun hänen joukkueensa valmistautuu palaamaan tositoimiin helmikuussa talvitauon jälkeen.

Lähde: GiveMeSport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Saudi Pro League