Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Uncategorized

Belgia, Ranska ja Portugali varmistavat paikkansa ensimmäisinä joukkueina Euro 2024 -karsinnoissa

Belgia, Ranska ja Portugali varmistavat paikkansa ensimmäisinä joukkueina Euro 2024 -karsinnoissa
Pixapay

Kylian Mbappé ja Cristiano Ronaldo tekivät kumpikin kaksi maalia, mikä siivitti Ranskan ja Portugalin varmistamaan paikkansa tulevissa EM-kisoissa. Ne säilyttivät virheettömät karsintaennätyksensä, ja perjantaina 13. lokakuuta myös Belgia lunasti lippunsa Saksassa järjestettäviin kisoihin.

Jalkapallo on edelleen hallitseva ulkoilmaurheilulaji maailmanlaajuisesti, ja Mbappén kaltaiset pelaajat esittävät näyttäviä suorituksia, mutta digitaalimaailmassa verkkopelien suosio kasvaa samaan aikaan.

Erityisesti sport.netbet.com/fi/live-vedot peleistä on nopeasti tulossa monien ihmisten ensisijainen viihteen lähde. Loistavista suorituksista puheen ollen, Mbappén kaksi maalia, erityisesti hänen henkeäsalpaava kaukolaukauksensa, olivat ratkaisevassa roolissa Ranskan 2-1-voitossa Alankomaita vastaan Amsterdamissa, mikä oli Ranskan kuudes peräkkäinen voitto B-ryhmässä.

Johtoasema laajeni 53. minuutilla, kun Mbappé yhdisteli Adrien Rabiotin kanssa aivan Hollannin boksin ulkopuolella ja huipentui upeaan kuperkeikkaan, joka meni ohi Verbruggenin.

Kuitenkin vain kymmenen minuuttia ennen loppua Feyenoordin Quilindschy Hartman teki ensimmäisessä täydessä kansainvälisessä ottelussaan Hollannille maalin, tehden loppulukemiksi 2-1.

Kreikka nousi lohkonsa toiselle sijalle keräämällä 12 pistettä, kun Giakoumakis ja Giorgos Masouras löysivät maalit ja johtivat 2-0-voittoon Irlannista Dublinissa.

Alankomaat on tällä hetkellä lohkossa kolmantena yhdeksällä pisteellä, kun peli on vielä kesken. Ryhmän kaksi parasta joukkuetta selviytyy automaattisesti jatkoon.

Ronaldon ennätys 125 maalia

Ronaldo teki kaksi maalia, mikä nosti hänen kansainvälisten maaliensa määrän 125:een 202 ottelussa, ja auttoi Portugalia voittamaan Slovakian 3-2. Hän teki rangaistuspotkusta 29. minuutilla 2-0-maalin Slovakiaa vastaan, eikä Slovakian maalivahti Martin Dúbravka pystynyt estämään sitä.

Aiemmin Gonçalo Ramos oli tehnyt ensimmäisen maalin pääpallolla.

Sen jälkeen David Hancko teki Slovakialle maalin, mutta Ronaldo tuli takaisin toisella maalilla. Tämä oli hänen seitsemäs maalinsa kuudessa karsintaottelussa. Myöhemmin Stanislav Lobotka lisäsi Slovakian toisen maalin. Portugali on voittanut kaikki ottelunsa maalierolla 27-2. Tämä on heidän paras suorituksensa Euroopan karsinnoissa. Slovakia oli ensimmäinen, joka teki maaleja heitä vastaan näissä otteluissa.

Fernandes kommentoi voittoa sanomalla, että joukkue pelasi hienosti ensimmäisellä puoliajalla ja sillä oli mahdollisuuksia tehdä vielä enemmän maaleja toisella puoliajalla. Hän lisäsi, että karsinta Euroopan lopputurnaukseen oli kuin unelma.

Slovakia on lohkossaan toisena 13 pisteellä. Reykjavikissa Islannin kanssa 1-1-tasapelin tehnyt Luxemburg on kaksi pistettä jäljessä. Bosnia voitti Liechtensteinin 2-0 ja on yhdeksällä pisteellä neljäntenä. Islanti on kaksi pistettä perässä.

Lukaku johtaa maalipörssiä

Romelu Lukaku löysi jälleen verkon, ja Dodi Lukebakun kahden maalin myötä Belgia kukisti Itävallan niukasti 3-2 Wienissä ja varmisti etenemisensa F-ryhmästä. Lukaku teki Belgian kolmannen maalin hyödyntämällä Jérémy Dokun hyvin ajoitetun syötön 58. minuutilla, pian Lukebakion toisen osuman jälkeen.

Lukaku on yhdeksällä maalillaan kuudessa karsintaottelussa maalipörssin ykkönen, mikä nostaa hänen kansainvälisten maaliensa kokonaismäärän 79:ään.

Lukebakio teki loistavalla liikkeellä oikealta Belgian ensimmäisen maalin 12. minuutilla, mikä merkitsi hänen debyyttimaaliaan maajoukkueessa.

Itävalta onnistui maalinteossa 72. minuutilla Konrad Laimerin ansiosta. Myöhemmin Belgia joutui jäämään 10 pelaajan kokoonpanoon, kun Amadou Onana sai toisen keltaisen korttinsa. Itävallan Marcel Sabitzer lisäsi vielä toisen maalin rangaistuspotkusta 84. minuutilla, mutta he eivät pystyneet tasoittamaan ottelua.

Belgia johtaa lohkoa 16 pisteellä kuudesta ottelusta. Itävalta, joka kärsi ensimmäisen tappionsa karsinnoissa, on perässä kolmen pisteen päässä. Ryhmän toisessa ottelussa Azerbaidžan voitti Viron 2-0. Tämä merkitsi Azerbaidžanin ensimmäistä voittoa ja se nousi neljän pisteen päähän. Viro on edelleen viimeisenä yhdellä pisteellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Uncategorized