Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

Peittelikö Erik ten Hag tähtihyökkääjänsä poissaolon todellista syytä? – Sosiaalisessa mediassa leviävä video paljasti totuuden

Marcus Rashford, Manchester United
AOP

Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Marcus Rashford ei ollut sairastumisen vuoksi mukana joukkueen harjoituksissa perjantaina. Tai näin ainakin tarina kertoi.

Erik ten Hag totesi ManU:n sunnuntain FA Cupin Newport County-ottelua ennakoivassa lehdistötilaisuudessa, että Marcus Rashford oli joukkueen harjoituksista perjantaina sivussa “sairastumisen” vuoksi.

– Tänä aamuna Rashford oli kipeä, hollantilaismanageri kertoi.

Sosiaalisessa mediassa levisi kuitenkin video, jonka mukaan englantilaistähti olisi ollut rellestämässä yökerhossa keskiviikkoiltana Belfastissa, Irlannissa.

– Rashford ei selvästi auta omaa suorituskykyään olemalla yökerhossa Belfastissa viime yönä, viestipalvelu X:ssä jaetun videon yhteydessä luki.

Lähteiden mukaan Rashford oli siis ollut keskiviikon rellestelyjen jälkeen torstaina niin “kipeä”, että joutui lykkämään lentoaan takaisin ja missasi näin Unitedin harjoituksen ennen FA Cupin neljännen kierroksen otatusta.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Rashford on viettänyt aikaa yökerhossa kesken kauden. Viime lokakuussa mies sai lokaa niskaansa, kun tämä kuvattiin yökerhossa juhlimassa syntymäpäiviään ManU:n City-tappion jälkeen.

Tuolloin ten Hag päätti seistä tähtensä takana ja vakuutti miehen olevan “motivoitunut tekemään töitä”.

Tällä kaudella Rashford on ollut kuin varjo parhaasta itsestään. Mies on iskenyt ainoastaan neljä maalia kaikissa pelaamissaan otteluissa. Vielä viime kaudella Rashford heilutti verkkoa peräti 30 kertaa, joten romahdus on iso.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta FA Cup