Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

Kaaos katsomossa! – Kiivas derby riistäytyi käsistä FA Cupissa

West Bromin ja Wolvesin välinen derby riistäytyi käsistä FA Cupissa
AOP

Paikallisvastustajien West Bromwich Albionin ja Wolverhampton Wanderesin välinen FA Cupin ottelu jouduttiin keskeyttämään fanien välisten yhteentottojen takia.

Wolves johti FA Cupin neljännen kierroksen ottelua West Bromia vastaan 0-2, kun The Hawthornsin katsomossa puhkesi tappelu kannattajien välillä.

Matheus Cunha iski 78. minuutilla Wolvesin toisen osuman, jonka jälkeen levottomuudet katsomossa lähtivät leviämään.

Poliisi ja stadionin turvallisuushenkilökunta riensivät katsomonosiin, joissa tilanne kannattajien välillä vaikutti riistäytyneen käsistä.

Molempien joukkueiden pelaajat poistuivat kentältä noin 30 minuutiksi, kun poliisi selvitteli ja rauhoitteli tilannetta. Poliisi pidätti tapahtuneesta kaksi ihmistä ja ainakin yksi katsoja on viety päävammojen vuoksi sairaalaan.

Jotkut West Bromin pelaajat olivat huolissaan kaaosta lähellä istuvista perheenjäsenistään ja muun muassa joukkueen kapteeni Kyle Bartley kuvattiin saattamassa kahta lastaan stadionin uumeniin turvaan, samalla kun poliisi yritti palauttaa järjestystä.

Englannin jalkapalloliitto FA ilmoitti, että se alkaa tutkia tapahtumia välittömästi.

– West Bromwich Albionin ja Wolverhampton Wanderersin välisessä Black Countryn derbyssä tapahtuneita levottomuuksia ei voida hyväksyä.

– Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, ja asianosaisten käytös oli vaarallista ja anteeksiantamatonta, FA:n tiedotteessa luki.

Lopulta peliä päästiin jatkamaan. Viimeisen kympin aikana ei enempää maaleja nähty, joten Wolves eteni 0-2 voitolla FA Cupin viidennelle kierrokselle.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup