Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

Valmentajakriisissä rypevä Valioliiga-seura murskavoittoon!

Liverpoolin Diogo Jota ratkaisi voiton Watfordista.
AOP

Englannissa on tällä viikolla pelattu neljännen kierroksen otteluita FA Cupissa. Tällä viikolla on nähty FA Cupissa mukana jo useita Valioliigan joukkueita joista suurin osa on selvittänyt tiensä jatkoon ongelmitta. Näin teki myös Liverpool, joka kohtasi entisen Valioliiga-joukkueen omassa ottelussaan sunnuntaina.

Saksalaisvalmentaja Jurgen Kloppin luotsaama Liverpool nappasi FA Cupin neljännellä kierroksella todella maukkaan kotivoiton. Liverpool kaatoi Anfieldillä Mestaruussarjassa tätä nykyä pelaavan Norwichin tylyin lukemin. Kloppin valmentama miehistö oli vahvempi 5-2 -lukemin.

Ottelun seitsemästä maalista kolme nähtiin avausjaksolla, kun Liverpool onnistui kahdesti ja vieraat kertaalleen. Tauon jälkeen 18 minuutin aikana Liverpool lisäsi johtonsa jo 4-1’n, mutta Norwich nousi vielä kahden maalin päähän. Toisen jakson lisäajalla ottelulle loppulukemat laukoi kotijoukkueen nuori hollantilaiskeskikenttä.

Avausjaksolla Liverpoolin maaleista ottelussa vastasivat Curtis Jones ja Uruguayn maajoukkuehyökkääjä Darwin Nunez. Toisella jaksolla kotijoukkueen kolmesta maalista kunnian ottivat Diogo Jota, Virgil van Dijk ja 21-vuotias Ryan Gravenberch. Portugalin Jota iski joukkueensa 3-1 -voittomaalin reilun 50 peliminuutin jälkeen. 27-vuotias Jota on iskenyt Valioliigassa 15 otteluun seitsemän maalia. FA Cupissa maali oli kauden ensimmäinen.

Norwichin maalit menivät 31-vuotiaan englantilaispuolustaja Benjamin Gibsonin ja espanjalaishyökkääjä Borja Sainzin nimiin.

Liverpool kohtaa joko Watfordin tai Southamptonin seuraavalla kierroksella. Joukkueet pelasivat omassa ottelussaan 1-1 -tasapelin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup