FA Cup

Manchester United onnistui välttämään nolon kohtalon FA Cupissa

ManU eteni FA Cupin viidennelle kierrokselle

Manchester United kaatoi FA Cupin neljännellä kierroksella Newport Countyn loppulukemin 2-4.

Manchester United sai otteluun salama-alun ja iski ensimmäiseen 13 minuuttiin kaksi osumaa. Bruno Fernandes laukoi tarkalla laukauksella ManUn 0-1 johtoon seitsemän minuutin kohdalla ja Kobbie Mainoo tuplasi vierailijoiden johdon.

ManU hallitsi palloa ja pelitapahtumia, mutta päästi Newportin peräti 17 kertaa maalintekopaikoille, mikä kertoo armotonta kuvaa punaisten paholaisten puolustuspään ongelmista.

Alasarjajoukkue Newport onnistuikin hyödyntämään maalipaikoistaan lopulta kaksi. Bryn Morris toi ensin hurjalla kanuunalla isännät maalin päähän ja Will Evans tasoitti sensaatiomaisesti pelin tuikkaamalla pallon etukulmasta Altay Bayındırin ohi.

Tässä vaiheessa monella United-fanilla nousi varmasti hikikarpalot otsalle ja silmissä välkkyi jo uutiset jälleen yhdestä flopista.

Antony ja Rasmus Höjlund pelastivat kuitenkin Unitedin nololta pettymykseltä.

Vaikka Erik ten Hagin United pystyikin voiton sitkeästä Newportista kampeamaan, riittää hollantilaisluotilla mietittävää, jotta tie jatkuu cupin finaaliin saakka.