Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

Liverpool-kippari paljasti kuinka Kloppin shokkipäätös vaikutti joukkueen peliin FA Cupissa: ”Hyvin tunteikas päivä”

Virgil van Dijk
AOP

Liverpool eteni FA Cupin viidennelle kierrokselle kaatamalla Teemu Pukin entisen seuran Norwichin 5-2.

Liverpool-faneja järisytettiin perjantaina huolella, kun joukkueen pitkäaikainen manageri Jürgen Klopp ilmoitti yllättäen jättävänsä seuran kauden päätteeksi. Jos Anfieldin katsomoissa oltiin tunteikkaita Kloppin ilmoituksen vuoksi, ei joukkueen peli-ilme kentällä värähtänytkään.

– Se oli hyvin tunteikas päivä, Liverpool-kippari Virgil van Dijk paljasti joukkueen tunnelmasta.

Punaiset hoitelivat Mestaruussarjassa parhaillaan pelaavan Norwichin FA Cupin neljännellä kierroksella maalein 5-2.

– Tämä oli ilahduttava päivä, koska pelaajia palasi loukkaantumisista ja nuoret pelaajat saivat taas mahdollisuuksia näyttöihin. Olemme valmiita lähtemään taas Chelseaa vastaan, vaihdosta sisään tullut van Dijk iloitsi.

Liverpool aloitti ottelun vahvasti ja piti painetta Norwichin puolustuspäässä. Isäntien paine sai palkinnon noin vartin kohdalla kun Curtis Jones iski ottelun ensimmäisen.

Liverpool heilutti lopulta kanarianlintujen verkkoa viidesti ja maalia tuulettivat Darwin Núñez, Diogo Jota, van Dijk sekä Ryan Gravenberch. Norwich sai pallon kahdesti Liverpool-verkkoon, mutta ei päässyt tämän enempää isäntien peliä horjuttamaan.

Vaikka Kloppin ilmoitus on väistämättä tilannetta sekoittanut, vakuutti van Dijk, että joukkueen sisällä keskittyminen pysyy tiukasti loppukaudessa ja joukkueen tavoitteissa. Jos mitään, niin joukkueella on kenties vieläkin kovempi motivaatio päättää kausi vahvasti.

– Olemme kokeneet niin paljon yhdessä, ja olen kiitollinen kaikesta, mitä hän (Klopp) on tehnyt minun, perheeni ja urani eteen. Miksi emme päättäisi yhteistä matkaa huipulla ja tekisi vielä lisää muistoja? Katsotaanpa, hollantilaispakki pyöritti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta FA Cup