Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Carlo Ancelotti asettuu puolustamaan parjattua supertähteä: “En unohda ja anna anteeksi”

Vinicius Jr, Real Madrid.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Vinicius Juniorin viimeaikaiset edeottamusket ovat jälleen nousseet valokeilaan. Brassitähti oli lähellä tulla ulos ulosajetuksi Mestarien liigan ottelussa RB Leipzigia vastaan.

Real Madridin tähti Vinicius Jr on tuttuun tapaan jälleen myrskyn silmässä. Äärimmäisen lahjakas brasilialainen kuuluu oman pelipaikkansa parhaimmistoon, mutta tunnepuolella on läikkynyt yli tälläkin kaudella.

Real Madrid oli todellisissa vaikeuksissa RB Leipzigia vastaan, mutta Viniciuksen tekemä maali nousi lopulta ratkaisevaan asemaan. Mies oli vain hetkeä aiemmin tulla ulosajetuksi menetettyään hermona vastustajan pelaajaan.

Madridin seuralegenda Predrag Mijatovic kritisoi Viniciusta voimakkain sanankääntein pelin jälkeen. Los Blancosin manageri Carlo Ancelotti asettuu puolustamaan pelaajaansa.

– En ole koskaan nähnyt pelaajaa, jota vainotaan kuten häntä. En unohda ja anna anteeksi. Kerran eräs pelaaja potkaisi häntä päähän eikä mitään tapahtunut, kun taas kerran hän tönäisi jotakuta ja ihmiset vaativat punaista korttia, Ancelotti kertoi Fabrizio Romanon mukaan.

Viniciuksen persoonasta jakaa voimakkaasti mielipiteitä, mutta on täysin varmaa, että niin kauan kuin hän reagoi provosointiin nähdyllä tavalla, se ei tule loppumaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga