Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Madrid murskavoittoon! – Jättilupaukselle vihdoin onnistuminen: “Uskon, että asiat kääntyvät parempaan suuntaan”

Arda Guler, Real Madrid.
AOP

Arda Gülerin aika Real Madridissa ei ole sujunut toivotulla tavalla. Valtavan potentiaalin omaava turkkilainen onnistui tekemään ensimmäisen maalinsa viikonloppuna Los Blancosin paidassa.

Real Madrid jatkoi vakuuttavaa menoaan La Ligan kärjessä ottamalla maukkaan 4-0 voiton Celta Vigosta. Edellisellä kierroksella tasapeliin Valencian kanssa jäänyt Madrid palasi tyylikkäästi normaaliin päiväjärjestykseen, eikä ottelun paremmasta joukkueesta jäänyt epäselvyyttä.

Vinicius Jr avasi maalihanat ensimmäisellä puoliajalla. Celta Vigon taivas synkkeni entisestään jälkimmäisellä nelivitosella Vicente Guaitan ja Carlos Dominguezin omien maalien myötä.

Viimeisen naulan vieraiden arkkuun naulasi Arda Güler, jolle osuma oli ensimmäinen Real Madridin väreissä. Siirtohuhujen kohteeksi päätynyt turkkilainen on jäänyt todella pienelle vastuulle Santiago Bernabeulla, mutta maali lämmitti luonnollisesti hänen mieltään.

– Oli hienoa onnistua maalinteossa näin upeassa ympäristössä. Olen hyvin onnellinen, että tein ensimmäisen maalini, ja olen hyvin kiitollinen kaikille minua tukeville ihmisille. Toivottavasti näitä tulee vielä paljon lisää. Teen kovasti töitä sen eteen, Güler kertoi Mundo Deportivolle.

– Tämä oli hieno ottelu ja joukkue ansaitsee kaiken tunnustuksen. Kiitän ihmisiä saamastani kannustuksesta, sillä tämä on ollut vaikea kausi. Uskon, että asiat kääntyvät parempaan suuntaan tästä lähtien.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga