Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

Lähde: PSG edelleen ManU-tähden kintereillä! – Alkaako kesällä tapahtua?

Marcus Rashford, Manchester United.
AOP

Ranskan mahtiseura PSG on edelleen Marcus Rashfordin kintereillä. Parc des Princesillä kaavaillaan tiettävästi jättimäistä noin 75 miljoonan punnan tarjousta englantilaishyökkääjästä.

Liguen 1:n moninkertainen mestari Paris Saint-Germain oli jo vuonna 2022 Marcus Rashfordin kannoilla. Pariisilaisseuran pomo Nasser Al-Khelaifi ei peitellyt missään vaiheessa kiinnostustaan pelaajaa kohtaan ja toivotti hänet tervetulleeksi joukkueeseensa.

Rashford päätti kuitenkin tuolloin jatkaa poikavuosiensa seurassa ja allekirjoitti lopulta vuoteen 2028 asti ulottuvan jatkosopimuksen. Rashford oli toissa kaudella häkellyttävän kovassa iskussa tehden maaleja liukuhihnalta.

Kuten hyvin tiedetään, kuluvalla sesongilla on ollut huomattavasti vaikeampaa, eikä tulosta ole tullut samaan malliin.

Rashford on ajautunut tällä kaudella myös ikävän uutisoinnin kohteeksi, sillä hänen taannoinen biletysreissunsa sai brittimediassa valtavat mittasuhteet.

Unitedin on uskottu harkitsevan monivuotisen luottopelaajansa myyntiä helpottaakseen taloudellista tilannettaan.

PSG oli pari vuotta sitten valmis tarjoamaan Rashfordille ruhtinaallista 400 punnan viikkopalkkaa, mutta uusimmasta palkkatarjouksesta ei ole tietoa.

CaughtOffside tietää kuitenkin kertoa, että pariisilaisseura on valmis testaamaan Unitedin myyntihalukkuutta noin 75 miljoonan punnan siirtotarjouksella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ligue 1