Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Liverpool mielenkiintoisen haasteen edessä – Klopp: “Italialaisia joukkueita vastaan on aina ollut vaikea pelata”

Jurgen Klopp
AOP

Liverpool ja Atalanta kohtaavat torstaina Eurooppa-liigan pudotuspeleissä. Redsin manageri Jürgen Klopp pyytää joukkuettaan valmistautumaan parhaansa mukaan äärimmäisen kurinalaista italialaisvastustajaa vastaan.

Liverpool selvitti odotusten mukaisesti tiensä suhteellisen vaivattomasti Eurooppa-liigan pudotuspelivaiheeseen. Ensimmäisellä jatkopelikierroksella vastaan asettunut Sparta Praha ei pystynyt antamaan punaisille kunnollista haastetta ja Pool eteni jatkoin yhteismaalein 11-2.

Atalanta puolestaan pudotti portugalilaisen Sporting Lissabonin edellisellä kierroksella, mutta se on voittanut vain kaksi viimeisestä yhdeksästä ottelustaan kaikissa kilpailuissa.

Klopp odottaa kuitenkin, että kokeneen Gian Piero Gasperinin valmentama Atalanta asettaa Liverpoolille suuren haasteen.

– Kilpailussa on enää jäljellä vain suuria joukkueita, Klopp kommentoi The Nationalin mukaan keskiviikkona.

– Se on todella hieno asia ja tiedämme, mitä Atalanta tuo pöytään. Gasperini on tehnyt siellä uskomatonta työtä jo vuosien ajan. Italialaisia joukkueita vastaan on aina ollut vaikea pelata.

– Taktisesti he ovat erittäin kurinalaisia ja erittäin vaarallisia monilla osa-alueilla, joten meidän on oltava parhaimmillamme päästäksemme seuraavalle kierrokselle näiden kahden etapin aikana.

Liverpool sai ennen torstain peliä hyviä uutisia joukkueen terveystilannetta koskien. Trent-Alexander Arnold, Diogo Jota, Stefan Bajcetic ja Alisson ovat palanneet harjoitusvahvuuteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga