Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Eurooppa-liigassa huikea kattaus! – Italian jättiläiset iskevät yhteen San Sirolla

San Siro
AOP

Eurooppa-liigassa pelataan tänään etukäteen ajateltuna äärimmäisen jännittävä ottelu, kun AC Milan ja AS Roma ottavat toisistaan mittaa. San Sirolla pelattava kamppailu pyörähtää käyntiin klo 22:00.

Eurooppa-liiga on edennyt puolivälierävaiheeseen ja torstaina pelataan tukku mielenkiintoisia otteluita. Yksi tällainen nähdään San Sirolla, kun vahvassa vireessä oleva AC Milan saa vieraakseen AS Roman.

Serie A:n mestaruus on menossa kovaa vauhtia Inter Milanin suuntaan, mutta paikalliskilpailija AC Milan on yltynyt viime viikkoina huimaan iskuun.

Stefano Piolin valmentama Rossoneri ei ole hävinnyt otteluakaan Italian pääsarjassa sitten helmikuun puolivälin, ja kun kaikki kilpailut otetaan huomioon, joukkue liihottaa seitsemän pelin voittoputkessa.

Milan lähtee siis erittäin hyvistä lähtökohdista illan otteluun, mutta AS Roman mahdollisuuksia ei sovi missään nimessä vähätellä.

Daniele De Rossin valmentama vierasjoukkue on niin ikään yksi saapasmaan kovakuntoisimmista ryhmistä. Roman joukkuepeli on hitsaantunut yhteen kauden edetessä ja joukkue taistelee tosissaan paikasta ensi kauden Mestarien liigassa.

Giallorossi on osoittanut laatunsa etenkin otteluiden tärkeillä hetkillä, mutta tänään joukkueen veri punnitaan. Milan lähtee kovan tuloskuntonsa ja kotietunsa turvin peliin ennakkosuosikina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga