Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

West Ham joutuu hurjaan testiin! – Bayer Leverkusenilla kaikki eväät edetä päätyyn asti

Bayer Leverkusen on ollut hurjassa iskussa tällä kaudella.
AOP

West Hamilla on tänään melkoinen vuori kiivettävänään, kun joukkue kohtaa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä Bayer Leverkusenin. BayArenalla pelattava kamppailu potkaistaan käyntiin iltakymmeneltä.

West Ham sai viikonloppuna surkeita uutisia, kun Jarrod Bowen loukkaantui ottelussa Wolverhamptonia vastaan. Kuten aiemmin uutisoimme, englantilaishyökkääjän paluuaikataulusta ei ole tarkempaa tietoa, mutta mies missaa varmasti tänään pelattavan Bayer Leverkusen-ottelun.

Bowen on Hammersin hyökkäyspelaamisen syömähammas ja joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja, joten hänen puuttumisensa on lontoolaisille merkittävä takaisku.

Viime vuonna Konferenssiliigan voittoa juhlinut West Ham on pelannut toistaiseksi kelvollisen sesongin, mutta ensi kauden europeleihin yltäminen on työn ja tuskan takana.

Näin ollen tämän illan Eurooppa-liigan ottelussa riittääkin David Moyesin miehistön kannalta runsaasti panosta, mutta vastus on äärimmäisen kova. Bayer Leverkusen lähtee selvänä ennakkosuosikkina illan kohtaamiseen.

Saksalaisjoukkue on pelannut tähän asti koko kauden ilman tappioita ja Xabi Alonson pelisapluuna on toiminut moitteettomasti. Leverkusen on ollut tällä kaudella selkeällä erolla Bundesliigan vahvin joukkue, joten mestaruus on menossa täysin oikeaan osoitteeseen.

Alonson ryhmällä on kaikki eväät mennä päätyyn asti myös Eurooppa-liigassa, joten West Hamin täytyy yltää parhaimpaansa kelvollisen tuloksen aikaansaamiseksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga