Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Liverpoolille totaalinen nöyryytys! – Klopp mietteliäänä: “Ansaitsimme hävitä”

Atalanta möyhensi Liverpoolin.
AOP

Eurooppa-liigassa nähtiin torstaina melkoinen yllätys, kun Liverpool jäi täysin Atalantan jalkoihin. Italialaisjoukkue takoi taululle selkeät 3-0 lukemat, joka sai Reds-manageri Jürgen Kloppin mietteliääksi.

Liverpoolin haaveet Eurooppa-liigan välierävaiheeseen etenemiseksi kokivat kovan kolauksen torstaina, kun Anfieldille vieraaksi saapunut Atalanta kävi ryöstöretkellä.

Bergamolaisjoukkue haki arvokkaan 3-0 vierasvoiton Poolin kotiluolasta kotijoukkueen ollessa täysin aseeton murtamaan italialaisten vahvaa puolustusta.

Atalanta iski alkutahdit 38. minuutilla, kun viime kaudella West Hamia edustanut Gianluca Scamacca onnistui maalinteossa. Sama mies oli asialla jälleen tunnin kohdalla ja Marcio Pasalic viimeisteli loppulukemat viimeisellä kymmenminuuttisella.

Liverpool-manageri Jürgen Klopp oli ymmärrettävästi tuohtunut joukkueensa esityksestä.

– Tämä oli vain erittäin huono peli meiltä. Aloitimme erittäin hyvin, mutta emme jatkaneet. Mielestäni putosimme kärryiltä jo ennen heidän ensimmäistä maaliansa, Klopp kertoi 90minin mukaan.

– Pelasimme huonon pelin, ansaitsimme hävitä, ja meidän on hyväksyttävä se. Mutta pojilla on vain tämä ilta aikaa tuntea huonoa omaatuntoa, ja sitten meidän on kerättävä taas voimia Crystal Palace -peliä varten (sunnuntaina).

– Joten onnittelut Atalantalle, he tekivät todella hyvää työtä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga