Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

San Sirolla päädyttiin vierasvoittoon hurjan taistelun jälkeen! – “Yksi urani vaikeimmista otteluista”

Chris Smalling ja Daniele De Rossi.
AOP

AC Milanin ja AS Roman välisestä ensimmäisestä osaottelusta povattiin kotijoukkueen juhlaa, mutta toisin kävi. Vahvaan iskuun Daniele De Rossin alaisuudessa yltynyt Roma otti ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan 1-0 voittonsa myötä.

AC Milanille kertyi peräti 25 maalintekoyritystä, kun joukkue pyrki murtmaan AS Roman puolustusmuuria torstaina. Ruuti oli kuitenkin märkää pelin ratkaisuhetkillä, eivätkä milanolaiset saaneet liikutettua Giallorossin puolustusmuotoa riittävästi.

Romalle voittoon riitti lopulta Gianluca Mancinin ensimmäisellä puoliajalla tekemä maali, jonka myötä joukkue lähtee hyvistä asetelmista Stadio Olimpicolla pelattavaan toiseen osaotteluun.

Koko Roman miehistö selvisi puhtain paperein ensimmäisestä Milan-ottelusta, mutta yksi suurimmista onnistujista oli topparin tontilla täydet minuutit luutinut Chris Smalling. Englantilainen kertoi ottelun jälkeen tunnelmistaan.

– Tämä oli yksi urani vaikeimmista otteluista, myös henkisestä näkökulmasta ajateltuna. Minulla oli hyvä tunne tästä pelistä ja olen iloinen, että suoriuduimme hyvin, Smalling kommentoi Football Italian mukaan.

Smallingilta kysyttiin myös, mihin asioihin ottelu ratkesi.

– Meidän uskoomme. Me hallitsimme tiloja suurella itseluottamuksella ja ansaitsimme voittaa. Kaikki taistelevat ja haluavat tehdä töitä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga