Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Eurooppa-liigassa huikea otanta! – Nappaako Roma voiton kotonaan?

AS Roman fanit
AOP

AS Roma ja AC Milan selvittävät tänään, kumpi joukkueista jatkaa Eurooppa-liigan välierävaiheeseen. Roma vei San Sirolla pelatun ensimmäisen osan nimiinsä 1-0 lukemin, joten joukkueella on hienoinen etulyöntiasema puolellaan.

Stadio Olimpicolla pelataan tänään äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu, kun AS Roma saa vieraakseen AC Milanin. Kaksikko kohtasi viikko sitten puolivälierävaiheen ensimmäisessä pelissä San Sirolla, jolloin Roma otti ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan 1-0 voittonsa turvin.

Milan lähti kotipeliinsä suosikkina vahvan putkensa ansiosta, mutta roomalaisjoukkue näytti venymiskykynsä tiukassa paikassa. Toiseen peliin lähdetäänkin kutkuttavista asetelmista, sillä Milanin on pakko hyökätä rohkeasti vierasasemastaan huolimatta pitääkseen jatkohaaveet elossa.

Daniele De Rossin johtama Roma pyrkii todennäköisesti välttämään turhia riskejä, mutta on todella epätodennäköistä, että isännät tyytyisivät pelkästään puolustamaan johtoasemaansa.

Kyseessä on kaksi todella tasaväkistä joukkuetta, joiden väliset erot ovat marginaalisen pieniä. Jos Milan oli kotipelissään hienoinen suosikki, nyt ennakkosuosikin viitta on Roman harteilla.

Yhden maalin merkitys kuitenkin korostuu valtavasti suurten panosten ottelusta, joten ottelupari on täysin auki toiseen osaan lähdettäessä. Luvassa lienee jälleen lämmintunnelmainen kamppailu kahden perinteikkään seuran välillä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga