Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Milanin taival Eurooppa-liigassa päätökseen karulla tavalla – Piolin asema vaakalaudalla? – “Teidän on oltava kärsivällisiä…”

Stefano Pioli, päävalmentaja, AS Roma.
AOP

AC Milanin matka Eurooppa-liigassa katkesi torstaina, kun kotonaan pelannut AS Roma osoittautui paremmaksi lukemin 2-1. Näin ollen Rossonerin mahdollisuudet pokaaliin kuihtuivat, jonka myötä Stefano Piolin asema joukkueen managerina nostettiin tapetille.

Stefano Piolin valmentama AC Milan ei pystynyt venymään yllätykseen Eurooppa-liigan puolivälierien toisessa osaottelussa.

Avausosan kotonaan AS Romalle 1-0 lukemin hävinnyt Milan jäi kauas parhaastaan myös Stadio Olimpicolla, vaikka pääsikin pelaamaan yli tunnin ajan miesylivoimalla Zeki Celikin katseltua punaista.

Matteo Gabbian iskemä kavennusmaali jäi lopulta laihaksi lohduksi Roman otettua 2-1 voiton Gianluca Mancinin ja Paulo Dybalan osumilla.

Näin ollen Milanin haaveet välieriin etenemisestä sulivat kasaan.

Rossoneri-manageri Pioli sai vastailla pelin jälkeen kysymyksiin omasta tulevaisuudestaan.

– Teidän on oltava kärsivällisiä ja odotettava kauden loppuun asti. Siinä kohtaa minä ja seura keskustelemme asiasta, Pioli vastasi Football Italian mukaan.

Milanilla ei ole aikaa lepäillä laakereillaan, sillä maanantaina Serie A:ssa vastaan asettuu sarjakärki Inter Milan.

– Meidän täytyy muuttaa monia asioita derbyssä. Jos pelaamme samalla tavalla kuin tänään (eilen), on selvää, ettei meillä ole mitään mahdollisuuksia. Uskon, että pelaajat tietävät sen, Pioli päätti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga