Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Hurja pettymys! – Liverpoolin tähdet sulivat Bergamon illassa! – “Tällainen ei riitä”

Mohamed Salah, Liverpool.
AOP

Liverpool putosi torstai-iltana Eurooppa-liigasta, kun se ei onnistunut kuromaan umpeen 3-0 tappioasemaansa italialaista Atalantaa vastaan.

Jürgen Klopp jäi taktisesti Atalantan managerin Gian Piero Gasperinin jalkoihin viime viikolla Anfieldillä. Valioliigasta tuttu Gianluca Scamacca teki italialaisille kaksi maalia ja Mario Pasalic onnistui kertaalleen.

Näin ollen Liverpoolin olisi pitänyt voittaa jälkimmäinen osaottelu vähintään kolmella maalilla, mutta Kloppin miehistö ei pystynyt esittämään ihmeitä pimenevässä Bergamon illassa.

Mohamed Salahin seitsemännellä minuutilla tekemä rangaistuspotkumaali lupasi hyvää Liverpoolin kannalta, mutta joukkue jäi lopulta kauas parhaastaan. Atalanta suojeli avausosassa hankittua johtoasemaansa taitavasti, eikä joutunut muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kunnolla uhatuksi.

Salahilla oli ottelun aikana loistava tilaisuus tuplata illan maalisaldonsa, mutta hänen lähietäisyydeltä lähtenyt yrityksensä epäonnistui pahanpäiväisesti.

Asiantuntija Neil Warnock otti egyptiläishyökkääjän hampaisiinsa ottelun jälkeen.

– Yksinkertainen pallo ja Mo Salah iskee sen ohi. Tällainen ei riitä. Hieno tilaisuus, eikä ollenkaan vaikea Salahin laatuun nähden, Warnock virkkoi TBR Footballin mukaan.

Atalanta jatkaa voittonsa myötä kilpailun välieriin, jossa vastaan asettuu Marseille. Liverpool voi puolestaan keskittää kaikki paukkunsa Valioliigan mestaruustaistoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga