Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Moyes ylpeä joukkueestaan pettymyksestä huolimatta: “Meidän olisi pitänyt tehdä kolme maalia ensimmäisellä puoliajalla”

David Moyes, päävalmentaja, West Ham.
AOP

West Hamille povattiin vaikeaa iltapuhdetta kotonaan Bayer Leverkusenia vastaan, eivätkä odotukset pettäneet. Ottelu päättyi 1-1 tasalukemiin, jonka myötä Hammersin matka tyssäsi Eurooppa-liigan puolivälierävaiheeseen.

Bayer Leverkusen ei suostu häviämään. Joukkueen pitkä tappiottomien otteluiden putki sai jälleen jatkoa torstaina, kun joukkue nousi Jeremie Frimpongin viime hetkien maalilla tasoihin West Hamia vastaan.

Leverkusen on nyt pelannut 44 kilpailullista ottelua peräkkäin ilman tappioita, joka on uusi Euroopan kärkisarjojen ennätys. Michail Antonio nostatti West Hamin toiveita torstaina, mutta Leverkusenin etumatka ensimmäisen ottelun jälkeen oli liikaa.

Saksalaisjoukkue jatkaa Eurooppa-liigan välieriin yhteismaalein 3-1, joka on luonnollisesti kova pettymys David Moyesin valmentamalle Hammersille. Skottimanageri näki kuitenkin paljon hyvää joukkueensa pelaamisessa.

– Joukkue oli fantastinen ja pelasimme mahtavasti. Emme pystyneet pitämään energiatasojamme ylhäällä aivan loppuun asti, mutta kaikki kunnia pelaajille, Moyes kertoi West Hamin verkkosivuilla.

– Meidän olisi pitänyt luultavasti tehdä kolme maalia ensimmäisellä puoliajalla, mutta emme käyttäneet saamiamme tilaisuuksia.

– Mielestäni teimme tästä kuitenkin erittäin hyvän pelin. Se ei aivan riittänyt, sillä he (Leverkusen) ovat korkeammalla tasolla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga